richard schilder

Allround bouwbedrijf

Bouwbedrijf Richard Schilder is een allround bouwbedrijf, werkzaam in heel Noord-Holland. Ons bouwbedrijf beschikt over een complete werkplaats met de meest moderne apparatuur en onze mensen hebben kennis van de laatste ontwikkelingen in het vak. Onze toegevoegde waarde? Die zit in het precisiewerk. Bij bouwbedrijf Richard Schilder bent u zeker van een goed afgewerkte woning op maat. 


Van renovatie tot nieuwbouw, alleen een perfecte afwerking telt.


Focus op interieur

Het interieur van een woning of kantoorpand is dermate belangrijk dat er tijdens het bouwen al rekening mee moet worden gehouden. Dat gebeurt helaas lang niet altijd. Bouwbedrijf Richard Schilder weet dat alleen het eindresultaat telt en legt dus wél de nadruk op interieur. We denken mee over de juiste vloerhoogtes, realiseren mooie aansluitingen bij de deuren en meer. Kortom, bouwbedrijf Richard Schilder denkt mee inzake de invulling van de ruimtes. Want correct gepositioneerde deuropeningen en stopcontacten, daar heeft u een leven lang plezier van!Bent u benieuwd naar het werk van aannemer Richard Schilder? Bekijk hier onze meest recente projecten:

 aanbouw   nieuwbouw   renovatie   interieur


Op zoek naar een partij voor uw renovatie of nieuwbouw? Bel (0229-581955) mail (info@richardschilder.nl) of stuur een berichtje 06-12759482 voor meer informatie of een offerte op maat.

Aannemer Richard Schilder is aangesloten bij Bouwend Nederland