richard schilder

(Ver)bouw of renovatie? Richard Schilder!

Bouwbedrijf Richard Schilder is u van dienst met alle nieuwbouw-, verbouw-, renovatie-en onderhoudsprojecten. Wij verzorgen indien gewenst ook de bouwtekeningen en de aanvraag van de benodigde vergunningen. Vooraf maken wij een nauwkeurige calculatie zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij voeren uw renovatie of nieuwbouwproject van A tot Z uit, waar nodig in samenwerking met ons vaste team onderaannemers. Wij onderhouden altijd rechtstreeks contact met onze klant voor een prettig en efficiŽnt verloop van de werkzaamheden. Richard Schilder, van nieuwbouw tot renovatie.


Nieuwbouw

Wij bouwen graag uw complete woning, garage, schuur, bedrijfspand en meer.


Aanbouw

Een serre of veranda aanbouwen? Ook bij een simpele aanbouw letten we op de details. Denk aan plafond- en vloerhoogtes en de positie van wandcontactdozen.


Renovatie

Uw monumentale pand, stolpboerderij en karakteristieke woning verdient de juiste aandacht. Richard Schilder laat met zijn renovatietechnieken oude details tot leven komen.


Interieur

Wilt u een andere indeling, een extra slaapkamer, een nieuwe badkamer of een dakkapel? Richard Schilder realiseert uw verbouwing met focus op het interieur. Want het is het resultaat dat telt.


Richard Schilder werkt aan renovatie, nieuwbouw en (ver)bouw voor projectontwikkelaars, aannemers, stichtingen, architecten, particulieren en woningcorporaties. Ons werkgebied? Heel Noord-Holland kan rekenen op nieuwbouw en renovaties van Richard Schilder!


Op zoek naar een partij voor uw renovatie of nieuwbouw? Bel (0229-581955) mail (info@richardschilder.nl) of stuur een berichtje 06-12759482 voor meer informatie of een offerte op maat.


Aannemer Richard Schilder is aangesloten bij Bouwend Nederland