richard schilder

Full service

Bij Richard Schilder krijg je meer dan een aanbouw, nieuwbouwwoning of eenvoudige verbouwing. Wij zorgen dat alle werkzaamheden perfect worden uitgevoerd. Dat betekent dat het werk tot in detail klopt. Verkeerd geplaatste wandcontactdozen, slecht verdeelde plavuizen of afwijkende plafondhoogtes vindt u niet in onze werken. Van nieuwbouw tot verbouwing of renovatie, we gaan voor niets minder dan precisie. Ok bij karakteristieke woningen waarin authentieke elementen in nieuwstaat moeten worden teruggebracht.


Energiezuinig

Richard Schilder is sterk in het combineren van karakteristieke elementen met hedendaags comfort. Daarvoor werken we samen met Koos Verbart Installatietechniek. Zo kunnen wij klanten die de voorkeur geven aan een energiezuinige installatie (denk aan warmtepompen, aardwarmte of luchtwater, zonneboilers en zonnepanelen) optimaal bedienen. Ok in een bestaande woning.


Bent u benieuwd naar het werk van aannemer Richard Schilder? Bekijk hier onze meest recente projecten:

 aanbouw   nieuwbouw   renovatie   interieur


Op zoek naar een partij voor uw renovatie of nieuwbouw? Bel (0229-581955) mail (info@richardschilder.nl) of stuur een berichtje 06-12759482 voor meer informatie of een offerte op maat.


Aannemer Richard Schilder is aangesloten bij Bouwend Nederland