richard schilder

Bouw en Timmerbedrijf met oog voor detail

Plannen voor nieuwbouw, verbouw- of onderhoudswerkzaamheden? Kies voor het bouw en timmerbedrijf Richard Schilder. Zeker als het een moeilijke bouw- of timmeropdracht betreft. Met onze specialistische kennis zijn we in staat van elke opdracht een succes te maken. Van stolpboerderij en monumentaal pand tot nieuw- en verbouw.

Rechtstreeks contact

Onze klanten hebben altijd rechtstreeks contact met Richard of een van onze, in eigen huis opgeleide, timmerlieden. Ook de lijnen binnen ons timmerbedrijf zijn kort, waardoor misverstanden bij de uitvoering van het werk altijd worden voorkomen. Bij timmerbedrijf Richard Schilder bent u er zeker van dat alles van A tot Z wordt geregeld. Precies zoals u wenst. We werken samen met vaste onderaannemers, waaronder elektriciens, tegelzetters, loodgieters, stukadoors en schilders, zodat we elke klus volledig voor u kunnen uitvoeren.


Bent u benieuwd naar het werk van aannemer Richard Schilder? Bekijk hier onze meest recente projecten:

 aanbouw   nieuwbouw   renovatie   interieur


Op zoek naar een partij voor uw renovatie of nieuwbouw? Bel (0229-581955) mail (info@richardschilder.nl) of stuur een berichtje 06-12759482 voor meer informatie of een offerte op maat.

Aannemer Richard Schilder is aangesloten bij Bouwend Nederland