richard schilder

BouwGarant

Wij zijn BouwGarant aannemer
Met een BouwGarant aannemer heeft u de volgende zekerheden:

Juiste diploma’s en verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

Aantoonbare ervaring

BouwGarant aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.

Duidelijke afspraken

De BouwGarant aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Kwaliteitscontroles

BouwGarant aannemers worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant keurmerk dragen.

Garantie

U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze garantie.

Uitgebreide Klachtenregeling

BouwGarant kent een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat. De BouwGarant Quick Scan is hier een voorbeeld van, hierbij doet een onafhankelijk deskundige op locatie een bindende uitspraak.

Geschillencommissie

Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En u komt er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant. Dan kun u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.

Meer inlichtingen of vragen over BouwGarant?
T 0900-2242242 | info@bouwgarant.nl | www.bouwgarant.nl | facebook.com/bouwgarant |
twitter.com/bouwgarant